Tratamente pentru hemoroizii externi

Din nefericire, hemoroizii externi nu dispar de la sine. De aceea, un tratament eficace este cea mai buna arma a dvs. de combatere a durerii, iritatiei si disconfortului create de hemoroizii externi.
Este de preferat sa tratam hemoroizii externi in fazele incipiente, inainte sa apara simptome precum durere sau sangerare.
Pentru a tratata hemoroizii externi, metodele includ atenuarea presiunii asupra rectului prin scaune mai moi, cu ajutorul laxativelor.
Alte metode de tratare pentru hemoroizii externi includ bai calde si unguente locale, printre care creme si unguente hemoroidale.
O alternativa mult mai rea, ar fi indepartarea cheagurilor de sange din hemoroizii externi. Cu toate acestea, acest tip de tratament pentru hemoroizii externi este dureros si poate necesita cateva saptamani de recuperare.
Un tratament natural revolutionar pentru hemoroizii externi
Exista multe tratamente pentru hemoroizii externi, printre care si un tratament non-chirurgical despre care cei care l-au incercat au spus ca este un tratament excelent pentru hemoroizii externi. Venapro este un tratament non-chirurgical cu un continut de extracte herbale care functioneaza ca un anti-inflamator.
Venapro s-a dovedit de altfel ca functioneaza prompt in micsorarea si vindecarea tesuturilor inflamate, alinand astfel durerea.
In cele mai multe cazuri, tratamentul pentru hemoroizii externi se focalizeaza pe:
Alinarea simptomelor prezentate de hemoroizi.
Alinarea presiunii prin marirea aportului de fibre si fluide in alimentatie.
Modificarea obiceiurilor in ceea ce priveste defecatia.
Alte optiuni specifice in tratamentul pentru hemoroizi includ:
Gheata
Bai caldute de sezut de mai multe ori pe zi
Consum ridicat de fluide si fibre in alimentatie
Laxative
Unguente si creme pentru mancarime si inflamatii.
Hemoroizii externi trombozati pot fi extrem de durerosi. De aceea, in aceste cazuri, analgezicele pot fi de asemenea prescrise.
La majoritatea persoanelor, simptomele pentru hemoroizii externi se imbunatatesc dupa cateva zile. Hemoroizii externi trombozati se pot imbunatati dupa cinci zile. Daca este necesar, operatia poate fi recomandata pentru a trata hemoroizii externi trombozati.
Cum sa prevenim hemoroizii externi
Cele mai bune metode prin care putem preveni hemoroizii externi includ:
Scaune moi pentru o defecatie usoara, micsorand presiunea si incordarea
Defecatia imediata atunci cand se simte nevoia
Exercitiile, incluzand mersul pe jos, si aportul crescut de fibre in alimentatie ajuta la reducerea constipatiei si incordarii prin scaune moi.

Un comentariu:

  1. Alternativele la o operatie chirugicala a hemoroizilor ar fi metodele naturiste sau cremele prescrise de doctor. Este o idee foarte buna sa nu fiti constipati dar nici diaree sa aveti! trebuie sa mentinem un stil de viata echilibrat!

    RăspundețiȘtergere